Zoutarme chips met smaakvolle kruiden

Chips is een echte boosdoener tijdens een zoutarm dieet. Het bevat vrijwel altijd veel zout. Gelukkig kan je zelf ook makkelijk smaakvolle chips zonder zout maken!

Ingrediënten

  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 2 gr knoflookpoeder
  • 2 gr paprikapoeder
  • 2 gr kerriepoeder
  • 2 gr cayennepeper
  • 2 gr kaneel
  • 2 gr korianderpoeder
  • Olie

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng alle kruiden door elkaar. Schil de aardappels en schaaf ze met een dunschiller of mes in dunne plakjes.
  • Was de aardappelplakjes en laat ze uitlekken. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier en bestrooi ze daarna met het kruidenmengsel. 
  • Leg de chips 20 minuten in de oven en draai de schijfjes halverwege even om. Laat de chips naderhand even afkoelen. Eetsmakelijk!
nl_NLDutch
nl_NLDutch

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten