Gepost op 19 Augustus 2020
1569
0
1
Chips is een echte boosdoener tijdens een zoutarm dieet. Het bevat vrijwel altijd veel zout. Gelukkig kan je zelf ook makkelijk smaakvolle chips zonder zout maken!
Ingrediënten
- 1 kg vastkokende aardappelen
- 2 gr knoflookpoeder
- 2 gr paprikapoeder
- 2 gr kerriepoeder
- 2 gr cayennepeper
- 2 gr kaneel
- 2 gr korianderpoeder
- Olie
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng alle kruiden door elkaar. Schil de aardappels en schaaf ze met een dunschiller of mes in dunne plakjes.
- Was de aardappelplakjes en laat ze uitlekken. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier en bestrooi ze daarna met het kruidenmengsel.
- Leg de chips 20 minuten in de oven en draai de schijfjes halverwege even om. Laat de chips naderhand even afkoelen. Eetsmakelijk!