Bananenpannenkoek met cashewnoten en aardbei

Pannenkoeken als ontbijt of lunch? Dat hoeft helemaal niet ongezond te zijn! Deze bananenpannenkoek met cashewnoten en aardbei smaakt heerlijk en bevat weinig zout en veel voedingsstoffen.

Ingrediënten

  • 1 rijpe banaan
  • 1 ei
  • 5 aardbeien
  • 10 gr ongebrande cashewnoten
  • 5 gr ongezouten roomboter
  • Kaneel

Bereidingswijze

  • Pel de banaan en breek hem in stukken. Doe dit samen met het ei en een beetje kaneel naar smaak in een blender of kom.
  • Mix de ingrediënten in de blender of met een (staaf)mixer tot een glad beslag.
  • Zet een koekenpan op het vuur en laat hier wat olie in smelten. Bak hier op laag/middelhoog vuur drie kleine pannenkoeken in.
  • Hak de cashewnoten in grove stukken en snijd de aardbeien in plakjes.
  • Serveer de pannenkoeken samen met de stukken cashewnoot en plakjes aardbei.
nl_NLDutch
nl_NLDutch

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van functionele en statistieken cookies, die nodig zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Wij gebruiken cookies voor de volgende redenen:

Functioneel Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)

Statistieken Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren (vereist)

Social Media Voor het laten functioneren van like buttons

Advertenties Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak

Interesses Om informatie en advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses

Verwijder je cookies uit je browser dan kan je keuze niet worden herkend en zal je opnieuw over het gebruik van cookies worden geïnformeerd en om toestemming worden gevraagd.

Sluiten