Gepost op 22 September 2020
2397
0
6
Pannenkoeken als ontbijt of lunch? Dat hoeft helemaal niet ongezond te zijn! Deze bananenpannenkoek met cashewnoten en aardbei smaakt heerlijk en bevat weinig zout en veel voedingsstoffen.
Ingrediënten
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 5 aardbeien
- 10 gr ongebrande cashewnoten
- 5 gr ongezouten roomboter
- Kaneel
Bereidingswijze
- Pel de banaan en breek hem in stukken. Doe dit samen met het ei en een beetje kaneel naar smaak in een blender of kom.
- Mix de ingrediënten in de blender of met een (staaf)mixer tot een glad beslag.
- Zet een koekenpan op het vuur en laat hier wat olie in smelten. Bak hier op laag/middelhoog vuur drie kleine pannenkoeken in.
- Hak de cashewnoten in grove stukken en snijd de aardbeien in plakjes.
- Serveer de pannenkoeken samen met de stukken cashewnoot en plakjes aardbei.