Bananenpannenkoek met cashewnoten en aardbei
Pannenkoeken als ontbijt of lunch? Dat hoeft helemaal niet ongezond te zijn! Deze bananenpannenkoek met cashewnoten en aardbei smaakt heerlijk en bevat weinig zout en veel voedingsstoffen.
Ingrediënten
- 1 rijpe banaan
- 1 ei
- 5 aardbeien
- 10 gr ongebrande cashewnoten
- 5 gr ongezouten roomboter
- Kaneel
Bereidingswijze
- Pel de banaan en breek hem in stukken. Doe dit samen met het ei en een beetje kaneel naar smaak in een blender of kom.
- Mix de ingrediënten in de blender of met een (staaf)mixer tot een glad beslag.
- Zet een koekenpan op het vuur en laat hier wat olie in smelten. Bak hier op laag/middelhoog vuur drie kleine pannenkoeken in.
- Hak de cashewnoten in grove stukken en snijd de aardbeien in plakjes.
- Serveer de pannenkoeken samen met de stukken cashewnoot en plakjes aardbei.