Catering kan voor meer gebruikt worden dan je in eerste instantie denkt

Als je met bijvoorbeeld je werk een activiteit wilt doen om elkaar beter te leren kennen is een diner natuurlijk een perfecte optie. Hierbij heb je de gelegenheid om met elkaar te praten en elkaar beter te leren kennen op een persoonlijk level. Aangezien dit met het hele bedrijf is zal het aardig wat moeite kosten om een restaurant te kunnen vinden waar je voor zoveel mensen een reservering kan maken. Omdat het restaurant waarschijnlijk niet de ruimte heeft zal je verdeeld zitten over verschillende tafels die misschien niet eens bij elkaar in de buurt staan. Daarnaast is het restaurant er niet op ingesteld om zoveel gasten tegelijk te serveren waardoor de een zijn eten veel eerder zal krijgen dan de ander wat ook erg ongezellig is. Om dit te voorkomen kan je ook kiezen voor een private dinner in Amsterdam. Hierbij zit je niet in een restaurant maar in een speciale ruimte waar jij en je gezelschap de enige zijn. Hierdoor heb je niet alleen privacy, maar ook niet te veel achtergrondgeluiden. Daarnaast is deze locatie gemaakt voor grote groepen en zal iedereen zijn eten ongeveer tegelijk krijgen.

Catering kan ook een borrel aankleden

Zulke catering in Amsterdam kan je ook gebruiken voor andere gelegenheden dan alleen een diner. Een voorbeeld hiervan waar je misschien niet zo snel aan zou denken is catering voor bij een borrel. Bij een borrel horen eigenlijk standaard de gefrituurde snacks zoals bitterballen. Om deze nou zelf te gaan staan frituren is misschien niet erg handig; vooral niet als het om grote aantallen gaat. In dit geval kan je kiezen om bittergarnituur te laten cateren. Naast alleen de standaard bittergarnituur kan je hierbij ook voor andere snacks kiezen zoals bijvoorbeeld een kaasplank of quiche bites. Zo kan je bijvoorbeeld ook keizen voor een mini groentetuintje voor een wat gezondere optie. Dit zijn dingen die erg lekker zijn bij een borrel, maar die je zelf niet zo snel in elkaar zou zetten. Als je alles wil combineren en echt wil gaan voor een mooie borrelplank moet je kiezen voor de grazing table. Dit is een prachtig borrelplateau dat bestaat uit kazen, vleeswaren, crudité, toast, dips en zelfs vers fruit.

Of zelfs een lunch of ontbijt

Een andere gelegenheid waar deze catering ook voor gebruikt kan worden is voor een lunch. Als je met je hele bedrijf gezellig wil lunchen is het wel zo netjes dat deze lunch ook verzorgd wordt. Het is een hoop gedoe om zelf allemaal broodjes te gaan kopen en beleggen. In plaats daarvan kan je ook belegde broodjes laten bezorgen. Hierop zit dan luxe beleg zoals bijvoorbeeld zalm. Daarnaast kan je ook voor een variatie kiezen tussen belegde broodjes, wraps, salades, quiches, soep en noem maar op. Op deze manier zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen. Je kan ook voor een luxere variant kiezen als er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid aan verbonden zit. Dezelfde producten zijn ook te bestellen als ontbijt. Dit is misschien een minder handige optie voor een locatie als kantoor maar ook dit is mogelijk.

nl_NLDutch