Geheugen pillen – Ontdek de kracht en efficiëntie van Visoliën als Geheugen pillen

Laten we het er over eens zijn, de meesten onder ons zijn zich vandaag de dag bewust dat visoliën goed zijn voor ons, maar ben jij je er ook van bewust hoe fantastisch ze ook zijn als geheugenpillen? Kijk dan hier maar eens waarom.

Traditioneel denken we dat visoliën goed zijn voor ons hart en de algemene gezondheid van de hersenen, maar studies hebben uitgewezen dat ze ook een betekenisvolle bevordering van het concentratievermogen, de ontwikkeling van de concentratie en van het geheugen met zich brengen. In een bepaald onderzoek met mensen van boven de 50, die gedurende zes maanden visolie hadden gebruikt, zagen de onderzoekers dat zij die de visolie hadden gebruikt maar half zoveel fouten maakten als ze getest werden, als deze die een placebo hadden gekregen. Welk ander bewijs dat visolie , een goede geheugenpil is, heb je nu nog nodig!

DHA vetten van de Omega 3 helpen de hersenweefsels in top conditie te verkeren en inderdaad zij die een lager niveau van deze vetzuren hebben, vertonen meer kans om aan ernstige mentale gebreken te lijden. Deze vetten houden ook de zenuwbanen in de hersenen helder en vrij van enige aanslibbingen om de heldere doorgave van de signalen te verzekeren. Men schat dat meer dan 90% van de bevolking deze essentiële vetten missen en dat dit de reden is voor de toename van veel mentale klachten.

Andere studies bemerkten dat studenten die omega 3 hadden genomen voor en tijdens het studeren opmerkelijk betere resultaten behaalden bij de examens dan zij die dat niet gedaan hadden.

Als je van deze voordelen wil genieten moet je er wel zeker van zijn dat je de beste oliën kiest, want er zijn er velen die eigenlijk maar weinig te bieden hebben.

Zoek zij die tweemaal zoveel DHA hebben als EPA, want zoals je wel zal zien is het meestal net andersom. Die welke ik neem heeft 280 mg DHA en 12 mg EPA in elke 1000 mg zachte gel, om je een voorbeeld te geven.

Deze oliën gebruiken als geheugenpillen is ook veel goedkoper dan andere supplementen te gebruiken met kwaliteitsolie, want ze kost minder dan 17 dollar per maand, en je krijgt er nog al de andere voordelen voor de gezondheid bovenop.

Als je meer wil vernemen over de hoogwaardige DHA Omega 3 supplementen die ik persoonlijk neem, bezoek dan mijn website hieronder.

Lees meer over de verschillende soorten concentratiepillen die er in omloop zijn op deze website.

nl_NLDutch